OMG !

Ik kreeg net een berichtje binnen  … ik mag binnenkort helemaal alleen de presentatie doen van een nieuwe meidengroep !!!! Na maanden oefenen zijn ze er klaar voor … de nieuwe meidengroep voor kids tussen 3 en 12 : POPZ !

Hun eerste show geven ze binnenkort en ik mag heel het gebeuren presenteren! Zomaar alleen op een podium en een hele show aan elkaar spreken  🙂  Ik voel de kriebbels nu al in mijn buik  🙂 Die dag zullen er verschillende optredens zijn waaronder dus die van POPZ en ik moet tussen elk optreden een woordje uitleg geven en het publiek meekrijgen  🙂 IK ben al aan het oefenen 🙂 amai amai amai …. dit gaat wel iets speciaals zijn voor mij hoor …. ik ben nu al zenuwachtig  🙂 😉  zeker als je weet dat er veel mensen verwacht wordt en natuurlijk pers en televisie ! ik zal ook een paar interviews moeten afnemen van de meiden voor een site en voor televisie !

Ik kreeg zomaar 4 bladzijden met tekst erop … ik zal maar best gaan oefenen zeker ???  🙂  als je mij dus n iet meer ziet online .. je weet waarom é

~ door Pauline Grossen op april 15, 2008.

3 Reacties to “OMG !”

 1. Wouwie zo leuk ^^
  Da ga wel gaan meid 😉
  Kben der zeker van 😀 !
  Xx;.knuffels

 2. woow baby!
  zo tof vr u!
  ge gaat supr goed doen 😀
  go for it pauline!

  X

 3. He Pauline,

  Moet sowieso lukken niet? In ieder geval heb ik je website op mijn blog gezet als ruggesteuntje 🙂 Laat iets weten op je blog hoe het is geweest!

  Groeten,

  Joeri
  Pinchphotography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: